Sempio Pasta gochujang 170 g

Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Bardzo pikantna o wyrazistym smaku. Ma gęstą i zwartą konsystencję, dlatego jest bardzo wydajna. Koreańczycy przygotowują z niej tradycyjne potrawy takie jak bulgogi czy galbi. Dobrze sprawdzi się...
8,49
Cena za kg : 49.94zł


Lub
Trwa łączenie z Inpost Pay...

Dodaj do listy zakupowej

Opis

Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Bardzo pikantna o wyrazistym smaku. Ma gęstą i zwartą konsystencję, dlatego jest bardzo wydajna. Koreańczycy przygotowują z niej tradycyjne potrawy takie jak bulgogi czy galbi. Dobrze sprawdzi się również w daniach, których podstawą jest sos paprykowy lub pomidorowo – paprykowy np. w kuchni meksykańskiej.

Szczegóły - Sempio Pasta gochujang 170 g

  • Producent: Sempio
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 8801005171472
  • EAN: 8801005171472
  • Wymiary: 3.32 x 8.71 x 12.39 cm

Składniki - Sempio Pasta gochujang 170 g

Pasta ryżowa 46,7 % [ryż, sól, koji (aspergillus oryzae), woda], syrop kukurydziany, ostra papryka w proszku 11,3 %, woda, pasta sojowa [soja, woda, sól, koji (aspergillus oryzae)], alkohol etylowy 2,5 %, sól, gluten pszenny, przyprawa w płynie (soja, woda, sól, gluten pszenny, alkohol etylowy, ekstrakt drożdżowy), zagęszczony sok z czosnku.

Wartości odżywcze

  • wartość energetyczna 847/200 kJ/kcal,
  • tłuszcz 1,4 g, w tym
  • kwasy tłuszczowe nasycone 0 g,
  • węglowodany 39 g, w tym
  • cukry 25 g,
  • białko 6,2 g,
  • sól 6,6

Sposób przygotowania i przechowywania

Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Informacja alergenna

Zawiera: gluten pszenny, soja

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Bestsellery - Produkty spożywcze i Delikatesy

Nowości - Produkty spożywcze i Delikatesy

Warto zwrócić uwagę na: