Sempio Pasta gochujang 170 g
- Sempio
-
8801005171472
-
1 dzień + czas dostawy
Opis
Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Bardzo pikantna o wyrazistym smaku. Ma gęstą i zwartą konsystencję, dlatego jest bardzo wydajna. Koreańczycy przygotowują z niej tradycyjne potrawy takie jak bulgogi czy galbi. Dobrze sprawdzi się również w daniach, których podstawą jest sos paprykowy lub pomidorowo – paprykowy np. w kuchni meksykańskiej.
Szczegóły - Sempio Pasta gochujang 170 g
- Producent: Sempio
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 8801005171472
- EAN: 8801005171472
- Wymiary: 3.32 x 8.71 x 12.39 cm
- Powiązane tematy: Kuchnie Świata, Zakupy na Wielkanoc
Składniki - Sempio Pasta gochujang 170 g
Pasta ryżowa 46,7 % [ryż, sól, koji (aspergillus oryzae), woda], syrop kukurydziany, ostra papryka w proszku 11,3 %, woda, pasta sojowa [soja, woda, sól, koji (aspergillus oryzae)], alkohol etylowy 2,5 %, sól, gluten pszenny, przyprawa w płynie (soja, woda, sól, gluten pszenny, alkohol etylowy, ekstrakt drożdżowy), zagęszczony sok z czosnku.
Wartości odżywcze
- wartość energetyczna 847/200 kJ/kcal,
- tłuszcz 1,4 g, w tym
- kwasy tłuszczowe nasycone 0 g,
- węglowodany 39 g, w tym
- cukry 25 g,
- białko 6,2 g,
- sól 6,6
Sposób przygotowania i przechowywania
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Informacja alergenna
Zawiera: gluten pszenny, soja
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: