Bartolini Makaron 2-jajeczny literki-cyferki 250 g
- Bartolini
-
5901902000097
- Promocja:
- Makarony klasyczne
Opis
Twoje dzieci są typowymi niejadkami, które zamiast zjadać ze smakiem wszystkie posiłki, które w pocie czoła dla nich przygotowujesz, ciągle marudzą i nie mają apetytu? Masz dosyć dojadania resztek, które po nich zostają? Jeśli te problemy dotyczą także Twojej rodziny, z pewnością zaciekawi Cię nowy produkt marki Bartolini, jakim jest makaron 2-jajeczny literki-cyferki.
Makaron Bartolini 2-jajeczny literki-cyferki został przygotowany w taki sposób, że swoim kształtem przypomina litery oraz cyfry, które Twoje dziecko poznaje w przedszkolu i podczas nauki w szkole. Taki dodatek do zupy z pewnością zaciekawi każdego maluszka i być może także sprawi, że posiłki będą zjadane chętniej. Twoje dziecko na pewno będzie pozytywnie zaskoczone, kiedy zaserwujesz mu tradycyjną pomidorową albo rosół z takimi kluseczkami!
Makaron 2-jajeczny literki-cyferki z powodzeniem może zastąpić zwykły makaron, który gotujesz na co dzień. Ta opcja będzie ciekawym urozmaiceniem obiadu podczas przyjęcia urodzinowego oraz innych imprez organizowanych specjalnie dla dzieci. Mali goście będą zaskoczeni i zadowoleni. Bartolini to producent makaronów, który wie, co może spodobać się milusińskim.
Produkt Bartolini możesz wykorzystać także w przypadku przyjęcia-niespodzianki dla kogoś, kto z zawodu zajmuje się edukacją i cyferkami oraz literkami. Z pewnością każdy nauczyciel klas 1-3, polonista czy matematyk również będzie zaskoczony, kiedy znajdzie w ulubionej zupie taki makaron.
Szczegóły - Bartolini Makaron 2-jajeczny literki-cyferki 250 g
- Producent: Bartolini
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 5901902000097
- EAN: 5901902000097
- Wymiary: 15 x 10 x 5 cm
Składniki - Bartolini Makaron 2-jajeczny literki-cyferki 250 g
Kaszka makaronowa pszenna, semolina (mąka z pszenicy durum), jaja świeże 9%.
Wartości odżywcze
W 100 g ugotowanego produktu:
- Wartości energetyczne 596 kJ / 141 kcal,
- Tłuszcz całkowity 0,7 g,
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,2 g,
- Węglowodany przyswajalne 28 g,
- w tym cukry <0,5 g,
- Błonnik 1,6 g,
- Białko 5,1 g,
- Sól 0 g.
Sposób przygotowania i przechowywania
Makaron gotować w wodzie: 100 g makaronu na 1L osolonej wody (czas gotowania różny w zależności od formy makaronu: al dente 6 minut, miękki 8 minut). Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym. Pomieszczenie do przechowywania powinno być bez obcych zapachów oraz zabezpieczone przed szkodnikami.
Informacja alergenna
Pszenica, jaja.
Dane producenta/dystrybutora
P. P. H. Tabit Sp. z o. o., ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: