Diet-Food Makaron konjac spaghetti Zestaw 2 x 385 g Bio

Makaron konjac spaghetti Zestaw 2 x 385 g Głównym składnikiem Bio Diet Spaghetti jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles....
31,42
15.71 zł/ za szt. w zest.
Cena za kg : 40.81zł


Lub
Trwa łączenie z Inpost Pay...

Dodaj do listy zakupowej

Opis

Makaron konjac spaghetti Zestaw 2 x 385 g

Głównym składnikiem Bio Diet Spaghetti jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik. Bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka. Bez pszenicy i glutenu, produkt 100% pochodzenia roślinnego. Może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok. Certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard). Jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.

Szczegóły - Diet-Food Makaron konjac spaghetti Zestaw 2 x 385 g Bio

Produkty w zestawie (2)

Makaron konjac spaghetti
2 x Diet-Food Makaron konjac spaghetti 385 g Bio

Głównym składnikiem Bio Diet Spaghetti jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na...

Cena detaliczna: 15.71 zł

Składniki - Diet-Food Makaron konjac spaghetti Zestaw 2 x 385 g Bio

Woda 96,6%, mąka konjac 3,4%

Wartości odżywcze

  • Wartość energetyczna: 30 kJ/ 7 kcal
  • tłuszcz: 0,1g,
  • w tym nasycone: 0,1g
  • węglowodany: 0,2g,
  • w tym cukry: 0,1g,
  • białko: 0,1 g,
  • sól: 1mg.

Sposób przygotowania i przechowywania

Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 5-28°C. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie, szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.

Informacja alergenna

Nie zawiera alergenów.

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Bestsellery - Produkty spożywcze i Delikatesy

Nowości - Produkty spożywcze i Delikatesy

Warto zwrócić uwagę na: