Diet-Food Makaron konjac spaghetti Zestaw 2 x 385 g Bio
- Diet-Food
-
ZEST_DIETFOOD_038
-
1 dzień + czas dostawy
Opis
Makaron konjac spaghetti Zestaw 2 x 385 g
Głównym składnikiem Bio Diet Spaghetti jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na świecie są Japończycy. Makaron konjac to naturalny produkt, bogaty w rozpuszczalny w wodzie błonnik. Bez tłuszczu, cukru, skrobi i białka. Bez pszenicy i glutenu, produkt 100% pochodzenia roślinnego. Może być przechowywany w temperaturze pokojowej przez około rok. Certyfikowany przez JAS (Japanesse Agricultural Standard). Jest przezroczysty, bez własnego smaku, łatwo wchłania aromat dodatków i przypraw, jest szybki w przyrządzeniu, smaczny i zdrowy.
Szczegóły - Diet-Food Makaron konjac spaghetti Zestaw 2 x 385 g Bio
- Producent: Diet-Food
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: ZEST_DIETFOOD_038
Produkty w zestawie (2)

Głównym składnikiem Bio Diet Spaghetti jest Glukomannan konnyak - rozpuszczalny w wodzie błonnik pochodzący z korzenia rośliny Konnyak. Oryginalnie pochodzi ona z Azji, a żywność z niej produkowana nosi również nazwy: Shirataki Noodles lub Konnyaku Noodles. Największymi konsumentem tej żywności na...
Składniki - Diet-Food Makaron konjac spaghetti Zestaw 2 x 385 g Bio
Woda 96,6%, mąka konjac 3,4%
Wartości odżywcze
- Wartość energetyczna: 30 kJ/ 7 kcal
- tłuszcz: 0,1g,
- w tym nasycone: 0,1g
- węglowodany: 0,2g,
- w tym cukry: 0,1g,
- białko: 0,1 g,
- sól: 1mg.
Sposób przygotowania i przechowywania
Wypłukać starannie makaron pod ciepłą, bieżącą wodą. Gotować lub smażyć 2-3 minuty. Dodać bezpośrednio do potrawy. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 5-28°C. Po otwarciu trzymać w lodówce w zalewie, szczelnie zamknięte, maksymalnie 3 dni.
Informacja alergenna
Nie zawiera alergenów.
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: