Lima Sos sojowy shoyu łagodny 250 ml Bio

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w...
21,41
Cena za L : 85.64zł

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 21,20 zł

Opis

Sos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, aby sos nie utracilł charakterystycznego aromatu. Shoyu doskonale komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami.
Produkt pasteryzowany.

Szczegóły - Lima Sos sojowy shoyu łagodny 250 ml Bio

Składniki - Lima Sos sojowy shoyu łagodny 250 ml Bio

woda, SOJA*, PSZENICA*, sól morska, alkohol*, Aspergillus oryzae (*składniki ekologiczne).

Wartości odżywcze

W 100 g

  • Wartość energetyczna - 246 kJ / 59 kcal
  • Tłuszcz - 0,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
  • Węglowodany - 4,9 g
  • w tym cukry - 0 g
  • Białko - 9,0 g
  • Sól - 14 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Po otwarciu przechowywać w temperaturze max. 7°C i spożyć w ciągu 2 miesięcy.

Dane producenta/dystrybutora

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również