Super Fudgio Czekolada Karmel z solą 50 g Bio
- Super Fudgio
-
5903205740298
-
1 dzień + czas dostawy
Opis
Czekolada w formie tabliczek posypana kawałkami karmelu z solą. Bez dodatku białego cukru i oleju palmowego.
Szczegóły - Super Fudgio Czekolada Karmel z solą 50 g Bio
- Producent: Super Fudgio
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 5903205740298
- EAN: 5903205740298
- Wymiary: 14 x 6 x 1 cm
- Powiązane tematy: Prezenty na Dzień Dziecka, Promocja na książki, Pomysł na Prezent pod choinkę na Święta 2023, Last Minute, BIO, Rozkwitaj na wiosnę, Wegańskie słodycze, Produkty bezglutenowe z certyfikatem, Produkty wegańskie, Produkty wegetariańskie, Produkty bezglutenowe, Bezglutenowe przekąski i słodycze, Żywność ekologiczna BIO, Zabawki - prezenty dla dzieci na Święta 2023, Zakupy świąteczne - Niezbędnik na Święta 2022, Słodycze świąteczne - cukierki i smakołyki na prezent, Słodycze, Wyroby czekoladowe, Zdrowe przekąski - zmień nawyki na zdrowsze, Super tydzień, Księgarnia HIPEK (Białystok), słodkości, Jak zrobić wegańskie Boże Narodzenie - jakie produkty przygotować?, Zdrowa żywność, Zdrowe słodycze, Prezenty na Mikołajki, Święta Bożego Narodzenia bez glutenu i laktozy, Zakupy na Wielkanoc, Słodycze Wielkanocne, Bezglutenowa Wielkanoc
Składniki - Super Fudgio Czekolada Karmel z solą 50 g Bio
Czekolada 96,4% (Cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*, proszek kokosowy*, napój ryżowy w proszku*, emulgator: lecytyna słonecznikowa*), karmel* (cukier*, syrop glukozowy*) 3%, sól 0,6%.
* Surowce pochodzące z upraw ekologicznych
Masa kakaowa min. 50%.
Wartości odżywcze
- Wartość energetyczna w 100 g: 2297 kJ / 551 kcal
- Tłuszcz 35 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 24 g
- Węglowodany 51 g
- w tym cukry 42 g
- Błonnik 6,6 g
- Białko 3,8 g
- Sól 0,67 g
Sposób przygotowania i przechowywania
Przechowywać produkt w pomieszczeniach czystych, pozbawionych obcych zapachów (wilgotność względna max. 70%). Temperatura składowania: 10-25°C. Unikać gwałtownych zmian temperatury.
Informacja alergenna
Może zawierać alergeny krzyżowe: orzeszki ziemne/orzeszki arachidowe i produkty pochodne.
Soja i produkty pochodne.
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą).
Orzechy, tj. migdały (Amygdalus communis L), orzechy laskowe (Corylus avellana), orzechy włoskie (Juglans regla), orzechy nerkowca (Anacardium occidentale), orzechy pekan (Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch), orzechy brazylijskie (Bertholletia excelsa), pistacje/orzech pistacjowy (Pistacia vera), orzechy makadamia (Macadamia ternifolia) i produkty pochodne.
Dane producenta/dystrybutora
Me Gusto Sp z o.o. ul. Loteryjki 46d, 01-937 Warszawa