Popcrop Popcorn z niebieskiej kukurydzy z masłem shea i solą do przygotowania w mikrofalówce bezglutenowy 100 g Bio

Popcrop Popcorn z niebieskiej kukurydzy z masłem shea i solą do przygotowania w mikrofalówce bezglutenowy 100 g Bio
7,39
Cena za kg : 73.9zł

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 6,59 zł

W zestawie najtaniej >>

Opis

Popcrop Popcorn z niebieskiej kukurydzy z masłem shea i solą do przygotowania w mikrofalówce bezglutenowy 100 g Bio

Szczegóły - Popcrop Popcorn z niebieskiej kukurydzy z masłem shea i solą do przygotowania w mikrofalówce bezglutenowy 100 g Bio

Składniki - Popcrop Popcorn z niebieskiej kukurydzy z masłem shea i solą do przygotowania w mikrofalówce bezglutenowy 100 g Bio

Ziarno niebieskiej kukurydzy*, masło shea*, sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

W 100 g:

  • Wartość energetyczna: 2011 kJ/482 kcal
  • Tłuszcz: 25,4 g;
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 10,48 g;
  • Węglowodany: 48,7 g;
  • w tym cukry: 0,47 g;
  • Błonnik: 12,5 g
  • Białko: 8,4 g;
  • Sól: 0,785 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Włóż rozchyloną torebkę do kuchenki mikrofalowej umieszczając ją spodem do góry. Ustaw kuchenkę mikrofalową na maksimum, na 2-4 minuty, w zależności od mocy kuchenki. Przybliżone czasy: 800 W przez 2-3 minuty, 600 W przez 3-4 minuty. Posłuchaj odgłosu pękających ziaren - gdy będzie łyszalny w odstępach 1-2 sekund, kukurydza jest gotowa.

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu.

Ostrzeżenia i pozostałe informacje

W zależności od posiadanej kuchenki mikrofalowej, jeśli duża ilość ziaren nie popękała, następną torebkę podgrzewaj kilka sekund dłużej. Ostożnie: produkt jest gorący, otwieraj torebkę ostrożnie ciągnąc po przekątnej za rogi.

Dane producenta/dystrybutora

ROBERT KARABON JETTING SYSTEMS, CHYLOŃSKA 26, 81-064 GDYNIA

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również