Fasola czerwona

Są 4 produkty.

Świetne źródło białka, doskonały smak i w pełni naturalny, zdrowy produkt. Fasola czerwona to niezastąpiony artykuł spożywczy dla fanów kuchni meksykańskiej czy innych południowoamerykańskich dań. Niezbędna do wyczarowania aromatycznego chili con carne (lub wegetariańskiego chili sin carne), barszczu ukraińskiego, fasolki po bretońsku czy wegańskich burgerów. Bee szczególnie poleca niezastąpione brownie z czerwonej fasoli, hit wielu entuzjastów eksperymentowania w kuchni!

Do tych i wielu innych przepisów świetnie nadadzą się nasze sprawdzone marki, takie jak:

-Fasola czerwona kidney NaturAvena
-Fasolka czerwona kidney Bio Planet

Fasolę czerwoną można śmiało używać w wielu daniach kuchni wegetariańskiej czy wegańskiej. Ulepić z nich burgery czy klopsiki, dodać do gulaszu czy dorzucić do chrupiącej, pełnej warzyw sałatki. Jest świetnym zamiennikiem białka odzwierzęcego, ale pasjonaci mięs również nie powinni pogardzić jej delikatnym, ale jednocześnie aromatycznym smakiem.

Dania z użyciem fasoli czerwonej świetnie sprawdzą się, kiedy czeka nas duże przyjęcie lub zaskoczą nas nagli goście. Jest niezwykle łatwa w przygotowaniu i nasyci nawet tych najbardziej łasych na przysmaki głodomorów. Czerwoną fasolkę, np. firmy Bio Planet, można również śmiało przegryzać jako zdrową przekąskę lub przygotować z niej pastę do chleba i wyjadać prosto ze słoika czy w towarzystwie chrupiących warzyw i świeżego pieczywa.

Ten rodzaj strączków na przykład marki NaturAvena ze względu na swój wyrazisty, czerwony kolor na pewno uatrakcyjni wygląd naszych dań i nada im dodatkowej smakowitości i walorów estetycznych.

Nasz sklep internetowy oferuje najlepszej jakości fasolę czerwoną w opakowaniach o różnych rozmiarach. Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie!

© 2022 - All rights reserved Sklepy internetowe