Cocoa Migdały w czekoladzie vegemilk 70 g bio

SKŁADNIKI czekolada kokosowa*65%(cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleczko kokosowe*16%, wanilia BOURBON*), orzech nerkowca*35%(*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna 2435 kJ / 587 kcal Tłuszcz: 45,0 g; w...

12.48 zł

Cena za kg : 178.29zł

Dodaj do schowka

Opis

Migdały oblane surową czekoladą z nieprażonych ziaren kakaowca to produkt idealny dla wegetarian i wegan. Nie zawiera dodatku mleka zwierzęcego, które zastąpione zostało mleczkiem kokosowym.
Migdały w czekoladzie COCOA to produkt w 100% naturalny i ekologiczny, składniki z których został przygotowany pochodzą wyłącznie z certyfikowanych i kontrolowanych upraw.
Dodatek prawdziwej wanilii BOURBON nadaje im lekki, kwiatowy aromat.

Migdały w surowej czekoladzie stanowią idealną przekąskę w ciągu dnia, mogą stanowić świetną alternatywę dla sklepowych słodyczy, które zawierają spore ilości białego, rafinowanego cukru.  Można spożywać je samodzielnie lub dodać do jogurtu, wypieków, musli czy ulubionych płatków. Nasiona migdałowca stanowią bogate źródło potasu i witaminy B2, pomagają złagodzić stres oraz wspierają utrzymanie prawidłowego poziomu cholesterolu we krwi. Są chętnie spożywane przez kobiety w ciąży i osoby z problemami trawiennymi. Migdały zawierają także błonnik, witaminę E, nienasycone kwasy tłuszczowe, fosfor, magnez i wapń.

Opakowanie zawiera 70 g produktu. Należy przechowywać je w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej, a także chronić przed działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu dbać o szczelne zamknięcie, aby jak najdłużej cieszyć się najwyższą jakością produktu. Produkt może zawierać orzechy powodujące nietolerancję pokarmową lub alergię.

Polecamy także pozostałe produkty COCOA dostępne w ofercie naszego sklepu internetowego.

Składniki: czekolada kokosowa*65%(cukier z kwiatu palmy kokosowej*, tłuszcz kakaowy*, ziarno kakaowca*, sproszkowane mleczko kokosowe*16%, wanilia BOURBON*), orzech nerkowca*35%(*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 2435 kJ / 587 kcal
Tłuszcz: 45,0 g;
w tym kwasy nasycone: 18,0 g;
Węglowodany: 30,0 g;
w tym cukry: 30,0 g;
Białko: 10,0 g;
Sól: 0,1 g
Błonnik: 9,0 g

Zalecane warunki przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacja alergenna:
Produkt może zawierać orzechy powodujące alergie lub nietolerancję pokarmową.

Szczegóły - Cocoa Migdały w czekoladzie vegemilk 70 g bio

Opinie

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt