El Pajaro Yerba Mate Guarana 400 g

Składniki: yerba mate (Ilex Paraguariensis) 96% BIO- poch. Paragwaj, guarana sproszkowana 3%, catuava - kora cięta, aromaty. Sposób parzenia: do naczynia z bombillą wsypać susz, uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności, następnie zalać wodą o temp. 75-85 stopni C. Nie należy mieszać bombillą.
16,95 * 27,45 zł
Cena za kg : 42.38zł
*cena detaliczna

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 18,99 zł

Opis

EL PAJARO Yerba Mate Guarana to mocne połączenie Yerba Mate i owocu guarany. Napar z tej mieszanki posiada wyraźny smak z nutką goryczy. W składzie produktu znajdują się składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

Yerba Mate to napar przygotowywany na bazie suszonych liści i elementów łodygi Ostrokrzewu Paragwajskiego. Niezwykłe właściwości tej rośliny odkryli już wieki temu Indianie z plemienia Guarani, zamieszkujący Amerykę Południową.

Yerba Mate to zdrowsza alternatywa dla kawy!

Dlaczego napar z liści Ostrokrzewu paragwajskiego jest w swoim działaniu lepszy od kawy?

Oto kilka właściwości Yerba Mate:

  • zawiera dużo minerałów, witamin i antyoksydantów
  • przyspiesza przemianę materii
  • pobudza umysł i ciało
  • działa znacznie dłużej niż kawa
  • odżywia organizm i obniża apetyt
  • El Pajaro Guarana to herbata, która wzmacnia organizm, pobudza i gasi pragnienie na długo.

El Pajaro to marka, której głównym celem jest tworzenie naturalnej Yerba Mate w zgodzie ze środowiskiem i ludźmi, którzy w nim żyją. Susz pochodzi z Itapua w Paragwaju. Na plantacji pracują lokalni mieszkańcy, a cały proces zbioru i przetwarzania odbywa się całkowicie w organiczny sposób.

Szczegóły - El Pajaro Yerba Mate Guarana 400 g

  • Producent: El Pajaro
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 5907222324622
  • EAN: 5907222324622
  • Wymiary: 25 x 8 x 13 cm

Składniki - El Pajaro Yerba Mate Guarana 400 g

Yerba mate (Ilex Paraguariensis) 96% BIO – poch. Paragwaj, guarana sproszkowana 3%, catuava – kora cięta, aromaty.

Sposób przygotowania i przechowywania

Do naczynia z bombillą wsypać susz, uzupełniając je od 1/3 do 2/3 pojemności, następnie zalać wodą o temp. 75-85°C. Nie należy mieszać bombillą. Raz zaparzony susz można zalewać do 7 razy.

Przechowywać w suchym miejscu w temp. pokojowej.

Dane producenta/dystrybutora

"Oranżada" Robert Derlatka, ul. Batorego 42/24, 05-400 Otwock

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również