Sanchon Sos curry red thai wegański bezglutenowy 340 g Bio
- Sanchon
-
4030917056308
-
1 dzień + czas dostawy
Red thai to jedno z najbardziej znanych i popularnych dań curry w Tajlandii. Nasz sos jest doskonale zbilansowany dzięki naszej autentycznej, pikantnej paście curry i słodkiemu napojowi kokosowemu. Ten sos zapewnia maksymalną przyjemność.
Szczegóły - Sanchon Sos curry red thai wegański bezglutenowy 340 g Bio
- Producent: Sanchon
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 4030917056308
- EAN: 4030917056308
- Wymiary: 12 x 7 x 7 cm
Składniki - Sanchon Sos curry red thai wegański bezglutenowy 340 g Bio
Woda, cebula*, 12% napój kokosowy* (ekstrakt kokosowy*, woda), czerwona papryka*, przecier pomidorowy*, marchew*, olej słonecznikowy*, surowy cukier trzcinowy*, 5% czerwona pasta curry* (galangal*, czosnek*, imbir*, cebula*, słodka papryka*, czerwona papryka*, kolendra*, sól morska, olej kokosowy*, woda, trawa cytrynowa*, surowy cukier trzcinowy*, czarny pieprz*, sos sojowy tamari* (woda, soja*, sól), olej słonecznikowy*, limonka*, papryka chili*, liście limonki kaffir*, kmin rzymski*, papryka w proszku*, gałka muszkatołowa*, skrobia kukurydziana*, koncentrat soku z cytryny*), sól morska, mąka ryżowa*, 1,1% puree kokosowe*, limonka*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze
W 100 g:
- Wartość energetyczna: 598 kJ / 143 kcal
- Tłuszcz: 10 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,8 g
- Węglowodany: 11 g
- w tym cukry: 8,7 g
- Białko: 1,4 g
- Sól: 1,6 g
Sposób przygotowania i przechowywania
Sos podgrzać w garnku lub polać nim podsmażone kawałki mięsa lub ryby i chwilę poddusić. Red Thai można również podawać w wersji wegańskiej z tofu lub ryżem, makaronem lub ziemniakami.
Przechowywać w temperaturze 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 2-3 dni.
Informacja alergenna
Soja. Może zawierać orzeszki ziemne, orzechy, seler i gorczycę.
Dane producenta
Petersilchen GmbH, Am Piepenbrink 2, D-32839 Steinheim, Niemcy, hallo@sanchon.de
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: