Bartolini Makaron (semolinowy) gniazda spaghetti alla chitarra 250 g Bio

Idealny do sosów i dań głównych. Makaron wyrabiany z semoliny, dzięki której nie skleja się i zachowuje idealną sprężystość po ugotowaniu. Do ich produkcji używana jest PSZENICA durum dojrzewająca w promieniach apenińskiego słońca, dzięki czemu makaron ten zachowuje naturalny smak i słoneczną barwę.
6,66
Cena za kg : 26.64zł

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 6,49 zł

Opis

Idealny do sosów i dań głównych. Makaron wyrabiany z semoliny, dzięki której nie skleja się i zachowuje idealną sprężystość po ugotowaniu. Do ich produkcji używana jest PSZENICA durum dojrzewająca w promieniach apenińskiego słońca, dzięki czemu makaron ten zachowuje naturalny smak i słoneczną barwę.

Szczegóły - Bartolini Makaron (semolinowy) gniazda spaghetti alla chitarra 250 g Bio

  • Producent: Bartolini
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 5901902002480
  • EAN: 5901902002480
  • Wymiary: 20 x 13 x 6 cm

Składniki - Bartolini Makaron (semolinowy) gniazda spaghetti alla chitarra 250 g Bio

semolina (mąka z PSZENICY durum)* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

W 100 g

  • Wartość energetyczna: 616 kJ / 145 kcal
  • Tłuszcz: 0,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
  • Węglowodany: 29 g
  • w tym cukry: < 0,5 g
  • Błonnik: 1,6 g
  • Białko: 5,0 g
  • Sól: 0 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Przed spożyciem gotować 10 minut, al dente 8 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.

Informacja alergenna

Może zawierać JAJA i SOJĘ.

Dane producenta/dystrybutora

PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE TABIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, HUGONA KOŁŁĄTAJA 44, 05-402 OTWOCK

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również