Bio Food Ocet jabłkowy niefiltrowany 250 ml Bio

Ekologiczny, nieklarowany ocet jabłkowy uzyskiwany jest poprzez fermentację octową niskoprocentowego ekologicznego wina jabłkowego (cydru). Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek ekologicznych. Skład: ocet z jabłek ekologicznych (5%)

7.49 zł

-22%

9.58 zł

Cena za L : 29.96zł

Dodaj do schowka

Opis

Znany od pokoleń ze swych cudownych właściwości ocet jabłkowy to niezastąpiony dodatek w naszej kuchni. Ocet jabłkowy wykazuje również działanie antybakteryjne i antyseptyczne. Ponadto ocet jabłkowy to także świetny środek kosmetyczny, dzięki któremu możemy poprawić stan naszych włosów i dodać im blasku.

Zastosowanie octu jabłkowego w kuchni:

  • doskonały do dressingów i sałatek
  • składnik marynat do mięs
  • dodatek do ryb
  • dodatek do napojów

Ocet z polskich jabłek to doskonała oraz zdecydowanie zdrowsza i tańsza alternatywa dla wszelkiego rodzaju drogich kosmetyków, które w swoim składzie posiadają duże ilości związków chemicznych oraz sztucznych substancji zapachowych i barwiących.

Opakowanie zawiera 250 ml produktu.

Należy przechowywać je w zacienionym miejscu i temperaturze pokojowej.

Marka BIO FOOD, czyli producent octu z polskich jabłek to firma z wieloletnią tradycją oraz ciesząca się doskonałymi opiniami i zadowoleniem konsumentów od wielu lat.

Skład: ocet z jabłek ekologicznych (5%)

Uwaga: Przed spożyciem wstrząsnąć.

Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 66,9 kJ / 16 kcal, Tłuszcz: 0 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g, Węglowodany: 0,6 g, w tym cukry: 0,3 g , Białko: 0,4 g, Sól: 0,013 g.

Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C.

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Szczegóły - Bio Food Ocet jabłkowy niefiltrowany 250 ml Bio