Lima Miso hatcho (pasta sojowa z jęczmieniem) 300 g Bio
- Lima
-
5411788041256
-
48 godzin + czas dostawy
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
31,80 zł
Cena za kg :
106zł
Opis
Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok.
Szczegóły - Lima Miso hatcho (pasta sojowa z jęczmieniem) 300 g Bio
- Producent: Lima
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 5411788041256
- EAN: 5411788041256
- Wymiary: 18 x 15 x 4.5 cm
- Powiązane tematy: Zupa miso - przepis i właściwości. Jak działa na odporność?, Japońska zupa ramen - rodzaje, składniki, właściwości i przepisy, Zdrowa Wielkanoc, Produkty wegańskie i wegetariańskie, Produkty wegańskie, Produkty wegetariańskie, Produkty bezglutenowe, Żywność ekologiczna BIO, Zdrowe nawyki, Kuchnia japońska, Zdrowa żywność
Składniki - Lima Miso hatcho (pasta sojowa z jęczmieniem) 300 g Bio
SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze
W 100 g:
- Wartość energetyczna - 1029 kJ / 247 kcal
- Tłuszcz - 12 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g
- Węglowodany - 7,3 g;
- w tym cukry: 0,8 g
- Błonnik - 8,8 g
- Białko - 23 g
- Sól - 8,8 g
Sposób przygotowania i przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu.
Informacja alergenna
Produkt może zawierać zboża zwierające gluten.
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: