Natumi Zagęszczony produkt sojowy do gotowania i pieczenia bezglutenowy 200 ml Bio

Produkt w 100% roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania. Produkt UHT.
4,63
Cena za L : 23.15zł
Opis

Produkt w 100% roślinny. Odpowiedni dla wegan. Doskonale nadaje się do gotowania, pieczenia oraz ubijania. Produkt UHT.

Szczegóły - Natumi Zagęszczony produkt sojowy do gotowania i pieczenia bezglutenowy 200 ml Bio

Składniki - Natumi Zagęszczony produkt sojowy do gotowania i pieczenia bezglutenowy 200 ml Bio

Woda, olej słonecznikowy*, soja* (7,3%), syrop kukurydziany*, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, sól morska (*certyfikowany składni ekologiczny).

Wartości odżywcze

W 100 ml:

  • Wartość energetyczna 704 kJ / 171 kcal
  • Tłuszcz 17 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,0 g
  • kwasy tłuszczowe jednonienasycone 3,9 g
  • kwasy tłuszczowe wielonienasycone 10,5 g
  • Węglowodany 2,2 g
  • w tym cukry 2,0 g
  • Błonnik 0,8 g
  • Białko 2,7 g
  • Sól 0,10 g

Sposób przygotowania i przechowywania

W celu ubicia produkt należy schłodzić.

Po wyjęciu z lodówki zmiksować na najwyższych obrotach. W trakcie ubijania dodać usztywniacz do ubitej śmietany i kontynuować miksowanie, aż osiągniemy pożądaną konsystencję.

Po otwarciu przechowywać 4 dni w warunkach chłodniczych.

Informacja alergenna

Soja.

Dane producenta

Natumi GmbH, Gierlichsstraße 17, D – 53840 Troisdorf, Niemcy, info@natumi.com

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Zaoszczędź na wyprzedaży >>

Bestsellery - Produkty spożywcze i Delikatesy

Nowości - Produkty spożywcze i Delikatesy