Alce Nero Makaron (kukurydziano - ryżowy) fusilli bezglutenowy 250 g bio

  • Alce Nero
  • 8009004811539
  • 3 dni
SKŁADNIKI mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny) SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcalTłuszcz - 1,4 gw tym kwasy...

9.48 zł

Cena za kg : 37.92zł

Dodaj do schowka

Opis

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Szczegóły - Alce Nero Makaron (kukurydziano - ryżowy) fusilli bezglutenowy 250 g bio

Opinie

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt