Alce Nero Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowy 250 g Bio

Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowy.
11,49
Cena za kg : 45.96zł
Opis

Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowy.

Szczegóły - Alce Nero Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowy 250 g Bio

Składniki - Alce Nero Makaron kukurydziano-ryżowy spaghetti bezglutenowy 250 g Bio

Mąka kukurydziana* (80 %), mąka ryżowa* (20 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

W 100 g

  • Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
  • Tłuszcz - 1,4 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
  • Węglowodany - 77 g
  • w tym cukry - 2 g
  • Błonnik - 1 g
  • Białko - 7 g
  • Sól - 0,05 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacja alergenna

Produkt może zawierać łubin oraz soję.

Dane producenta

Alce Nero S.p.A., Via H.Ford 2/A, 40024 Castel San Pietro Terme (BO), Italia, info@alcenero.it

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Zaoszczędź na wyprzedaży >>

Bestsellery - Produkty spożywcze i Delikatesy

Nowości - Produkty spożywcze i Delikatesy