Alce Nero Wafle ryżowe pełnoziarniste 100 g Bio
- Alce Nero
-
8009004801004
-
1 dzień + czas dostawy
Czternaście ekologicznych wafli, wyłącznie z pełnoziarnistego ryżu. Nie zawierają dodatku soli oraz cukru. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek. Aby wydobyć pełen aromat wafli ryżowych, propunujemy podgrzać je w kuchence mikrofalowej lub piecyku przez kilka minut....
9,03 zł
Cena za kg :
90.3zł
Opis
Czternaście ekologicznych wafli, wyłącznie z pełnoziarnistego ryżu. Nie zawierają dodatku soli oraz cukru. Mogą stanowić substytut konwencjonalnego chleba, czy słodkich przekąsek. Aby wydobyć pełen aromat wafli ryżowych, propunujemy podgrzać je w kuchence mikrofalowej lub piecyku przez kilka minut. Z dodatkiem pomidora oraz bazylii, będą stanowić wyśmienity, lekko strawny i dietetyczny posiłek.
Szczegóły - Alce Nero Wafle ryżowe pełnoziarniste 100 g Bio
- Producent: Alce Nero
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 8009004801004
- EAN: 8009004801004
- Wymiary: 17.6 x 8.9 x 8.9 cm
- Powiązane tematy: Jak być fit, Produkty na lato, Produkty wegańskie i wegetariańskie, Wegańskie przekąski, Produkty wegańskie, Produkty niskokaloryczne, Produkty bezglutenowe, Produkty z ryżu, Zdrowe śniadanie, Żywność ekologiczna BIO, Zdrowe nawyki, Produkty pełnoziarniste, Zdrowa żywność, Wegańskie śniadanie, Produkty na kanapkę - pasty, wędliny, Ekologiczne śniadanie, Promocje Bee
Składniki - Alce Nero Wafle ryżowe pełnoziarniste 100 g Bio
Ryż pełnoziarnisty* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartości odżywcze
W 100 g:
- Wartość energetyczna - 1626 kJ / 384kcal
- Tłuszcz - 1,9 g
- w tym kwsy tłuszczowe nasycone - 0,7 g
- Węglowodany - 82,4 g
- w tym cukry - 0,4 g
- Białko - 7,8 g
- Sól - 0,0 g
Sposób przygotowania i przechowywania
Po otwarciu przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacja alergenna
Może zawierać GLUTEN i ziarna SEZAMu.
Dane producenta
Alce Nero S.p.A., Via H.Ford 2/A, 40024 Castel San Pietro Terme (BO), Italia, info@alcenero.it
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Popularne tematy: