Biało-czerwoni na talerzu
- Ringier Axel Springer Polska
- Biblioteka Przeglądu Sportowego
-
9788380911208
Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy: ?Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata...
Opis
Tomasz Leśniak, kucharz polskich piłkarzy: ?Do współpracy przy książce zaprosiłem piłkarzy reprezentacji, z którymi gotujemy ich ulubione potrawy bądź nawiązujemy do ich smaków dzieciństwa. M.in. z Robertem Lewandowskim, Grzegorzem Krychowiakiem czy Arturem Borucem rozmawiamy też, jak przez lata zmieniała się ich świadomość żywieniowa. Pokazujemy, kiedy odkryli, że odpowiednia dieta to jeden z najważniejszych czynników sukcesu. W książce nie zabraknie też przepisów legend, m.in. Zbigniewa Bońka czy Grzegorza Laty. Zdradzę również menu naszej kadry przed najważniejszymi meczami, np. przed historycznym triumfem z Niemcami?.
Szczegóły - Biało-czerwoni na talerzu
- Autorzy: Tomasz Leśniak, Janusz Basałaj
- Wydawnictwo Ringier Axel Springer Polska
- Seria Biblioteka Przeglądu Sportowego
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2016
- Ilość stron: 176
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788380911208
- Język: polski
- Podtytuł: Co jedzą Szczęsny, Glik, Krychowiak, Milik, Lewandowski i inni
- ISBN: 9788380911208
- EAN: 9788380911208
- Wymiary: 19.5x25 cm