Delecta La Chocolatiere Czekolada dekoracyjna deserowa 100 g

  • Delecta
  • 5900983024282
Czekolada dekoracyjna deserowa Prawdziwe czekolady dekoracyjne, jak z najlepszej cukierni. Pierwsze na rynku czekolady do dekoracji wypieków. Gładka i aksamitna konsystencja, nie kruszy się, idealnie dekoruje wypiek. Czekolada dekoracyjna jest wydajna, wygoda w użyciu i nie wymaga żadnych dodatków....
5,99
Cena za kg : 59.9zł

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 3,95 zł

Opis

Czekolada dekoracyjna deserowa

Prawdziwe czekolady dekoracyjne, jak z najlepszej cukierni. Pierwsze na rynku czekolady do dekoracji wypieków. Gładka i aksamitna konsystencja, nie kruszy się, idealnie dekoruje wypiek. Czekolada dekoracyjna jest wydajna, wygoda w użyciu i nie wymaga żadnych dodatków. Czekolada deserowa do polewania i dekorowania ciast i deserów po podgrzaniu i upłynnieniu. Prawdziwa czekolada do dekoracji deserowa to propozycja dla smakoszy ciast i deserów. Idealnie sprawdzi sie na każdym cieście. Ciasto czy deser z polewą czekoladową, któremu nikt się nie oprze. Ty też możesz zostać wirtuozem deserów.

Szczegóły - Delecta La Chocolatiere Czekolada dekoracyjna deserowa 100 g

  • Producent: Delecta
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 5900983024282
  • EAN: 5900983024282
  • Wymiary: 14.5 x 10.5 x 1.5 cm

Składniki - Delecta La Chocolatiere Czekolada dekoracyjna deserowa 100 g

Cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny, polirycynooleinian poliglicerolu; aromat.Masa kakaowa min. 50%

Wartości odżywcze

W 100 g:

  • Wartość energetyczna 2219 kJ 538 kcal
  • Tłuszcz 33 g, w tym
  • kw. tłuszczowe nasycone 22 g
  • Węglowodany 52 g, w tym
  • cukry 50 g
  • Białko 5,2 g
  • Sól 0,03 g

Sposób przygotowania i przechowywania

1. W kąpieli wodnej: Torebkę umieść w wysokim naczyniu z gorącą, ale nie wrzącą wodą (temp. ok. 75oC), przez ok. 7 minut (do momentu rozpuszczenia czekolady). Jeśli jest konieczne – wydłuż czas rozpuszczania czekolady. Uwaga: Czekolady nie można gotować.

2. Wyjmij torebkę z naczynia (uwaga: czekolada może być gorąca) i kilkakrotnie ją ugnieć, do momentu wyrównania struktury czekolady (czekolada jest gotowa do użycia, gdy jest płynna). Odetnij róg opakowania.

3. Zawartość torebki równomiernie rozprowadź na wystudzonym cieście. Niewykorzystaną czekoladę możesz schłodzić i przechować do ponownego użycia.

Informacja alergenna

Wykluczona grupa użytkowników: osoby z nietolerancją na mleko, soję, orzechy laskowe i arachidowe oraz sezam.

Dane producenta/dystrybutora

Bakalland S.A., Fabryczna 5, 00-446 Warszawa

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również