Domowe pyszności

Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom. Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu...
16,68


Lub
Trwa łączenie z Inpost Pay...

Dodaj do listy zakupowej

Opis

Odkrywamy na nowo proces fermentacji: własnoręczny wyrób kiszonej kapusty, kimchi, miso, ketchupu, sera i szynki, a także warzenie piwa i pieczenie chleba są bardzo proste dzięki maleńkim pomocnikom: bakteriom i drożdżom.

Fermentacja jest pradawną metodą, umożliwiającą wyrób i konserwowanie wielu artykułów żywnościowych. Powstałe produkty spożywcze są zdrowe i lekkostrawne, regulują trawienie, wzmacniają układ odpornościowy, a przede wszystkim - mają niezrównany smak!

Przekonajmy się sami i dajmy zainspirować ponad 250 przepisom na smaczne produkty!

Szczegóły - Domowe pyszności

  • Autor: Bellersen Qurini Cosima
  • Wydawnictwo Delta-WZ s.c. Wydawnictwo oświatowe
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2015
  • Ilość stron: 128
  • Format: 17x23,5 cm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788371758621
  • Język: polski
  • Podtytuł: kiełbasa, ser, piwo, cydr, tofu, ocet
  • Oryginalny tytuł: Fermentieren Das Rezeptbuch
  • Tłumacz: Floriańczyk Barbara
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788371758621
  • EAN: 9788371758621
  • Wymiary: 17x23.5 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Bestsellery - Książki kucharskie

Nowości - Książki

Warto zwrócić uwagę na: