Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku

Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół. Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne. Kuchnia ajurwedyjska to nie...
50,99 * 54,90 zł
*cena detaliczna

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 46,67 zł

Opis

Gotujmy według ajurwedy i delektujmy się potrawami z krajowych warzyw, owoców i ziół.
Spożywanie pokarmów dostosowanych do typu osobowości wprowadza człowieka w stan równowagi, zapewnia organizmowi dobrą przemianę materii i pomaga usunąć z niego substancje toksyczne.
Kuchnia ajurwedyjska to nie tylko egzotyczna kuchnia indyjska. Również europejskie artykuły spożywcze, rosnące u nas zioła, warzywa i owoce, można przyrządzać zgodnie z zasadami ajurwedy. 90 przepisów wegetariańskich, zawartych w tej książce, jest tego dowodem. Potrawy odpowiadają porom roku, są proste w przygotowaniu, a mimo to wyrafinowane w smaku.
Książka zawiera wprowadzenie do filozofii ajurwedyjskiej oraz zalecenia żywieniowe i wykaz artykułów spożywczych wskazanych dla różnych typów konstytucyjnych.

Szczegóły - Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku

  • Tytuł: Kuchnia ajurwedyjska według czterech pór roku
  • Autorzy: Doris Iding, Markus Durst, Johanna Wafler
  • Wydawnictwo Purana
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2011
  • Ilość stron: 144
  • Format: 19.5x27.0cm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 55010601569KS
  • Język: polski
  • Podtytuł: 90 przepisów wegetariańskich na bazie produktów europejskich
  • ISBN: 9788360170403
  • EAN: 9788360170403
  • Wymiary: 19.5x27.0x1 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Odkryj radość z ogrodnictwa >>