Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas
- RM
-
9788381517966
-
1 dzień + czas dostawy
Opis
Biała kiełbasa, kiełbasa grillowa z dodatkami, kruche kabanosy, schab pieczony, golonka i ozory w galarecie, pieczeń rzymska z jajkiem, pasztet świąteczny, salceson, smalczyk z jabłkiem… W tej książce znajdziesz przepisy na kiełbasy, pieczenie, przetwory mięsne do słoików czy wędzonki. Dowiesz się, jak wykorzystać mięso z rosołu i jak urozmaicić domownikom kanapki. Dzięki praktycznym wskazówkom nauczysz się parzyć, piec, gotować, przygotowywać pasty i konserwować w słoikach, by zatrzymać wspaniały aromat domowych mięsiw na dłużej. Z Kulinarną Wiolą – pasjonatką gotowania, której profil na Facebooku obserwuje ponad 400 tysięcy fanów – zaskoczysz swoją rodzinę i znajomych samodzielnie przygotowanymi pysznymi wędlinami. Gotowanie czas zacząć!
Szczegóły - Kulinarna Wiola. Domowy wyrób wędlin i kiełbas
- Autor: Wioleta Wójcik
- Wydawnictwo RM
- Oprawa: Miękka
- Rok wydania: 2024
- Ilość stron: 192
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788381517966
- Język: polski
- Nr wydania: 1
- ISBN: 9788381517966
- EAN: 9788381517966
- Wymiary: 16x23.5 cm