Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
- Znak Koncept
-
9788324085156
-
1 dzień + czas dostawy
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków! Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami. Pizza łącząca bogaty smak...
53,75 zł
Opis
WSZYSTKO, co musisz wiedzieć o sztuce pieczenia pizzy
Od klasycznej Margherity po ekscytujące kompozycje smakowe – znajdziesz tu inspiracje na każdą porę roku i każdą okazję. Wypróbuj ciekawe wariacje na temat znanych klasyków!
- Pizza wiosenna z karmelizowanymi szparagami.
- Pizza łącząca bogaty smak orzechów z miodem i mozzarellą.
- Pizza na zimną pogodę z pieczoną dynią, ricottą i karmelizowaną cebulą.
- I wiele innych!
Odkryj najlepsze techniki wyrabiania, formowania i pieczenia pizzy, która zachwyca do ostatniego kęsa. Sprawdź, jak przygotować łatwe ciasto, które zawsze wychodzi. Dowiedz się:
- Co zrobić, by przy rozkręcaniu ciasta na pizzę nie powstawały dziury?
- Jaki rodzaj mąki wybrać, by ciasto było jednocześnie puszyste i chrupiące?
- Jak przygotować najlepszy sos do pizzy?
Dan Richer, znany nowojorski pizzaiolo, sprawi, że każda twoja pizza będzie idealna i niepowtarzalna!
Szczegóły - Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
- Tytuł: Pizza. Przepisy i techniki znanego pizzaiolo
- Autorzy: Katie Parla, Dan Richer
- Wydawnictwo Znak Koncept
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2025
- Ilość stron: 288
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788324085156
- Język: polski
- Oryginalny tytuł: The Joy of Pizza Everything You Need to Know
- Tłumacz: Dziubińska Joanna
- Nr wydania: 1
- ISBN: 9788324085156
- EAN: 9788324085156
- Wymiary: 205x250
Dane producenta
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o., ul. Kościuszki 37, 30-105 Kraków, Polska, sekretariat@znak.com.pl, tel. 12 61 99 500
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: