Pasty, dipy, smarowidła..

Ponad 60 przepisów na pasty, smarowidła i kremy idealne na każdą okazję! Trudno o coś lepszego niż pajda świe­żego chleba posmarowana czymś smakowitym. Ziołowym masełkiem, pastą jajeczną albo pikantnym dynio­wym chutneyem. Bez względu na to, czy lubicie klasyczne, czy też nieco bar­dziej wymyślne...
42,86


Lub
Trwa łączenie z Inpost Pay...

Dodaj do listy zakupowej

Opis

Ponad 60 przepisów na pasty, smarowidła i kremy idealne na każdą okazję!

Trudno o coś lepszego niż pajda świe­żego chleba posmarowana czymś smakowitym. Ziołowym masełkiem, pastą jajeczną albo pikantnym dynio­wym chutneyem. Bez względu na to, czy lubicie klasyczne, czy też nieco bar­dziej wymyślne smaki, dobra pasta do chleba to coś, co pozwoli wam w mgnie­niu oka przygotować pyszną przekąskę idealną zarówno na szybkie śniadanie, jak i wykwintną kolację z przyjaciółmi.

Książka jednej z ulubionych niemieckich autorek kulinarnych to niewy­czerpane źródło pysznych inspiracji i zachęta do eksperymentowania z nowymi połączeniami i smakami.

Czegóż tu nie ma! Słodko-pikantna pasta z curry, ziemniaczano-serowa ze szczypiorkiem, wiosenny dip z rzodkiewką, dymką i świeżymi ziołami, krem z prażonych pestek dyni! Pasty warzywne, serowe, rybne, wege­tariańskie i wegańskie, słodkie i słone.

Ich receptury zostały opracowane tak, aby zapewnić harmonijne połą­czenie smaków, które najlepiej komponują się z rozmaitymi rodzajami pieczywa, pasują jednak znakomicie także jako dodatek do naleśników, makaronów czy sałatek.

Szczegóły - Pasty, dipy, smarowidła..

  • Tytuł: Pasty, dipy, smarowidła, czyli najlepsze towarzystwo dla chleba i nie tylko
  • Autor: Valesa Schell
  • Wydawnictwo Buchmann
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2024
  • Ilość stron: 160
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788383199528
  • Język: polski
  • Podtytuł: 60 przepisów na każda okazję
  • ISBN: 9788383199528
  • EAN: 9788383199528
  • Wymiary: 16x21.5 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Bestsellery - Książki kucharskie

Nowości - Książki

Warto zwrócić uwagę na: