Tajniki czekolady

"Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces...
46,36


Lub
Trwa łączenie z Inpost Pay...

Dodaj do listy zakupowej

Opis


"Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji
BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady” – Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego"

Szczegóły - Tajniki czekolady

  • Autor: Mark Tilling
  • Wydawnictwo Promise
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2017
  • Ilość stron: 192
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788375413328
  • Język: polski
  • Podtytuł: Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
  • Oryginalny tytuł: Mastering Chocolate
  • Tłumacz: Skawran Katarzyna Anna
  • ISBN: 9788375413328
  • EAN: 9788375413328
  • Wymiary: 21.3x27.0x1.4 cm

Dane producenta

APN Promise, Domaniewska 44a, 02-672, Warszawa, Polska, tel. 23 355 16 00, biuro@promise.pl

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Bestsellery - Kuchnia i diety

Nowości - Książki

Warto zwrócić uwagę na: