Tajniki czekolady
- Promise
-
9788375413328
-
48 godzin + czas dostawy
"Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces...
Opis
"Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji
BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.
„Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady” – Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego"
Szczegóły - Tajniki czekolady
- Autor: Mark Tilling
- Wydawnictwo Promise
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2017
- Ilość stron: 192
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788375413328
- Język: polski
- Podtytuł: Przepisy, wskazówki i techniki nagradzanego mistrza cukiernictwa
- Oryginalny tytuł: Mastering Chocolate
- Tłumacz: Skawran Katarzyna Anna
- ISBN: 9788375413328
- EAN: 9788375413328
- Wymiary: 21.3x27.0x1.4 cm
Dane producenta
APN Promise, Domaniewska 44a, 02-672, Warszawa, Polska, tel. 23 355 16 00, biuro@promise.pl
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: