Zrób to sam. Kiełbasy własnego wyrobu
- Multico
- Zrób To Sam
-
41544900207KS
-
1 dzień + czas dostawy
Untitled document Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne...
Opis
Untitled document
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas.
Przy kaźdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Domowy wyrób wędlin to:
rodzinne spędzenie wolnego czasu
- nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
sukces towarzyski
- zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
zdrowsze odźywianie
- bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt kuchenny i trochę chęci. Tu znajdziesz wypróbowane, tradycyjne przepisy na kiszki, salcesony, serdelki, parówki, pasztety, szynki, galarety, wędzenie kiełbas.
Przy kaźdym przepisie zdjęcie gotowego wyrobu.
Domowy wyrób wędlin to:
rodzinne spędzenie wolnego czasu
- nic tak nie spaja domowników, jak wspólne działanie;
sukces towarzyski
- zaproś gości, zadziw ich, smakiem wędlin własnego wyrobu;
zdrowsze odźywianie
- bez konserwantów, zawsze świeże, smaczne i pożywne.
Szczegóły - Zrób to sam. Kiełbasy własnego wyrobu
- Tytuł: Kiełbasy własnego wyrobu
- Autor: Bernhard Gahm
- Wydawnictwo Multico
- Seria Zrób To Sam
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2006
- Format: 13.0x19.0cm
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 41544900207KS
- Język: polski
- Podtytuł: 70 przepisów na kiełbasy, pasztety, galarety, szynki
- Oryginalny tytuł: WURSTE, SULZEN, PASTETEN SELBSTGEMACHT
- Tłumacz: Grabowski Adam
- Nr wydania: 1
- ISBN: 9788370734374
- EAN: 9788370734374
- Wymiary: 13.0x19.0x0.8 cm
- Powiązane tematy: Darmowa Dostawa