Bartolini Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g

Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości. Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego. Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w...
9,65
Cena za kg : 38.6zł

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 9,70 zł

Opis

Wysoka zawartość białka. Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej oraz pomaga w utrzymaniu masy mięśniowej i zdrowych kości.

Źródło błonnika, witaminy B1 i kwasu foliowego.

Kwas foliowy pomaga w prawidłowej syntezie aminokwasów i produkcji krwi. Przyczynia się do wzrostu tkanek matczynych w czasie ciąży.

Ważny jest zdrowy tryb życia i zbilansowana dieta.

Szczegóły - Bartolini Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g

  • Producent: Bartolini
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 5901902002596
  • EAN: 5901902002596
  • Wymiary: 22 x 11 x 5 cm

Składniki - Bartolini Makaron proteinowy (z soczewicy czerwonej) warkocz 250 g

100 % mąka z soczewicy czerwonej.

Wartości odżywcze

w 100 g

  • Wartość energetyczna: 1477 kJ/348 kcal
  • Tłuszcz: 1,1 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
  • Węglowodany: 56 g
  • w tym cukry: 5,1 g
  • Błonnik: 5,8 g
  • Białko: 26 g
  • Sól: 0,01 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Przed spożyciem gotować 6 minut, al dente 4 minuty (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).

Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.

Informacja alergenna

Produkt może zawierać zboża zawierające GLUTEN i JAJA.

Dane producenta/dystrybutora

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również