Bio Vegan Sos serowy w proszku wegański bezglutenowy 25 g Bio

Mieszanka w proszku do przygotowania sosu na bazie orzechów nerkowca. Pyszne z makaronem lub z warzywami.
2,59 * 3,09 zł
Cena za kg : 103.6zł
*cena detaliczna

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 3,18 zł

Opis

Mieszanka w proszku do przygotowania sosu na bazie orzechów nerkowca. Pyszne z makaronem lub z warzywami.

Szczegóły - Bio Vegan Sos serowy w proszku wegański bezglutenowy 25 g Bio

  • Producent: Bio Vegan
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 4005394288214
  • EAN: 4005394288214
  • Wymiary: 15 x 11 x 0.5 cm

Składniki - Bio Vegan Sos serowy w proszku wegański bezglutenowy 25 g Bio

mąka z orzechów nerkowca* 39 %, skrobia kukurydziana*, sól, syrop ryżowy*, przyprawy* (papryka*, pomidor*, gałka muszkatołowa*, kurkuma*, cebula*, pieprz czarny*), burak sproszkowany*, sok z cytryny w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartości odżywcze

W 100 g

  • Wartość energetyczna: 291 kJ/69 kcal
  • Tłuszcz: 2,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
  • Węglowodany: 6,7 g
  • w tym cukry: 1,3 g
  • Błonnik: 0,9 g
  • Białko: 4,5 g
  • Sól: 1,0 g

Sposób przygotowania i przechowywania

Potrzebujesz: 250 ml napoju sojowego (inne napoje roślinne nie są odpowiednie).

1. Wsyp sos do rondla z napojem SOJOWYM i energicznie wymieszaj trzepaczką.
2. Zagotuj sos na średnim ogniu, cały czas mieszając, aż lekko zgęstnieje.

Przechowywać w suchym miejscu, z dala od światła.

Informacja alergenna

orzechy nerkowca.

Dane producenta/dystrybutora

Biovegan GmbH Biovegan-Allee 1 56579 Bonefeld

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również