Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom 4

REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia...
48,31 * 50,60 zł
*cena detaliczna

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 45,91 zł

Opis

REA - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. HotelarstwoPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Szkoły ponadgimnazjalne. Tom IVPodręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie). Omawia zagadnienia związane z usługami gastronomicznymi. Kładzie duży nacisk na racjonalne odżywianie się, komponowanie jadłospisu, a także wizerunek zawodowy pracownika. Szczegółowo przedstawia rodzaje śniadań serwowanych w hotelu. Na wielu ilustracjach przedstawia wyposażenie sali konsumpcyjnej. Podaje specjalistyczne nazewnictwo hotelarskie francuskie i angielskie. Zawiera liczne praktyczne wskazówki dotyczące nakrywania stołu i prac w przygotowalni kelnerskiej. Przedstawia pożądane zachowania w pracy, dzięki czemu buduje postawę odpowiedzialnego i zaangażowanego pracownika, zwiększając tym samym szanse ucznia na rynku pracy.

FAQ

Sekcja Q&A

Jakie wydawnictwo opracowało ten podręcznik?
Ten szkolny niezbędnik Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom 4 został opracowany przez Wydawnictwo Rea, WSiP.

 
Jak się upewnić, czy to właśnie ten podręcznik muszę kupić?
Sprawdź wykaz książek w Twojej szkole w bieżącym roku szkolnym. Zwróć uwagę na tytuł, autora bądź autorów oraz wydawnictwo. Pamiętaj, że każda jednostka nauczania może mieć inne wymagania dotyczące wykazu podręczników. Dlatego warto uzyskać informacje bezpośrednio od nauczycieli lub z listy podręczników szkolnych opublikowanych przez szkołę.

 
Jaka jest data wydania tego podręcznika?
Rok wydania Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom 4 to 2015. "Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom 4" od wielu lat jest cenionym źródłem wiedzy i narzędziem dla wielu uczących się. Przez te lata pozyskał duże zaufanie nauczycieli, co potwierdza jego wartość edukacyjną.

 
Jakiego rodzaju okładkę ma ten podręcznik?
Podręcznik został wydany w miękkiej oprawie. Dzięki temu, że jest lekka, z łatwością można ją spakować do szkolnej torby.

 
Informacje o wydającym opisywany podręcznik:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, z ponad 70-letnim doświadczeniem, to ceniony podmiot na polskim rynku edukacyjnym. Zaczynając od publikacji pierwszego podręcznika w 1945 roku, WSiP wydało ogromną liczbę publikacji edukacyjnychwe współpracy z doświadczonymi ekspertami i naukowcami. Oferta wydawnictwa obejmuje liczne serie podręczników, poradniki, kursy i repetytoria, jak również innowacyjne serwisy edukacyjne, takie jak WSiPnet. Ponadto, WSiP prowadzi Klub Nauczyciela, oferując dodatkowe wsparcie dla profesjonalistów w dziedzinie edukacji.
 
Co, oprócz podręczników, należy kupić na kolejny rok szkolny?
Pamiętaj o zeszytach! Na stronach www szkół zazwyczaj można znaleźć informacje dotyczące szczególnych wymagań a propos wyprawki dla poszczególnych klas. Na listach zazwyczaj znajdują się: przybory do pisania, kredki, artykuły plastyczne i kreatywne. Plecak z motywem z ulubionej gry, piórnik z wizerunkiem lubianego zwierzaka... W rok szkolny warto wejść z werwą i w dobrym stylu! Dobrze dobrane artykuły szkolne mogą dostarczyć radości, a wręcz dodać nieco pewności siebie. Odpowiednie artykuły kreatywne mogą dostarczyć inspiracji do pracy twórczej. Sprawdź produkty do szkoły, z którymi warto wejść w nowy rok szkolny.

 
Czy mogę wymienić lub zwrócić kupiony podręcznik?
Nie wymieniamy produktów, ale musisz wiedzieć, że nietrafiony podręcznik kupiony online zawsze możesz zwrócić, a w zamian zakupić odpowiedni. Chcesz wiedzieć więcej o tym, jak można zwracać nietrafione zakupy? Wszystkie informacje znajdziesz tutaj.

 

Szczegóły - Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Tom 4

  • Tytuł: Hotelarstwo t.4 Usługi żywieniowe w hotelarstwie Podręcznik
  • Autorzy: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
  • Wydawnictwo WSiP
  • Rok wydania: 2015
  • Oprawa: Miękka
  • Ilość stron: 128
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788302147043
  • Język: polski
  • Podtytuł: Technik hotelarstwa. Szkoła ponadgimnazjalna
  • ISBN: 9788302147043

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również