Repetytorium i testy egz. Kwal. TG.07/HGT.02

Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.Na początku każdego...
50,45

Opis


Repetytorium to kompendium wiedzy z kwalifikacji TG.07 i HGT.02. Krótko prezentuje najważniejsze informacje, w czytelny sposób przypomina istotne cechy surowców gastronomicznych, zwięźle opisuje technologie sporządzania potraw i napojów oraz zasady obowiązujące kucharza w pracy.

Na początku każdego rozdziału uczeń znajdzie zestaw ważnych pojęć wprowadzający do tematu. Prócz części repetytoryjnej publikacja zawiera arkusz egzaminacyjny z egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07, 4 testy po 40 pytań z odpowiedziami oraz 4 zadania praktyczne z kluczem oceniania.

To niezwykle cenna pomoc w przygotowaniu do egzaminu, dostosowana językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy.

Szczegóły - Repetytorium i testy egz. Kwal. TG.07/HGT.02

  • Autor: Anna Kmiołek-Gizara
  • Wydawnictwo WSiP
  • Oprawa: Miękka
  • Rok wydania: 2019
  • Ilość stron: 344
  • Format: 170 x 240
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788302182242
  • Język: polski
  • Podtytuł: Kucharz Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
  • ISBN: 9788302182242
  • EAN: 9788302182242
  • Wymiary: 17.0x24.0x2.2 cm

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Bestsellery - Lektury i pomoce szkolne

Nowości - Książki

Warto zwrócić uwagę na: