Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata..
- Jedność
- Le Cordon Bleu
-
9788383530758
-
1 dzień + czas dostawy
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam. W książce znajdziesz: - tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje - cały rozdział szczegółowo...
Opis
Praliny, nugaty, karmelki, ciasteczka, trufle, żelki, pianki... teraz możesz zrobić je sam.
W książce znajdziesz:
- tradycyjne, regionalne, międzynarodowe i oryginalne przepisy, w tym przepisy o niskiej zawartości cukru, a także fantazyjne dekoracje na specjalne okazje
- cały rozdział szczegółowo objaśnionych technik podstawowych, aby nauczyć się wszystkich niezbędnych umiejętności między innymi: karmelizowania cukru, temperowania czekolady, przygotowywania pasty migdałowej lub pralin
- dokładne instrukcje krok po kroku dla najbardziej skomplikowanych przepisów
- 320 pięknych zdjęć.
Le Cordon Bleu otwiera przed Tobą swoje podwoje: odkryj wszystkie techniki tworzenia ulubionych słodyczy!
Szczegóły - Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata..
- Tytuł: Szkoła słodyczy. 90 przepisów z całego świata na trufle, praliny, nugaty?
- Autor: Charly Deslandes
- Wydawnictwo Jedność
- Seria Le Cordon Bleu
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2024
- Ilość stron: 312
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788383530758
- Język: polski
- Podtytuł: Le Cordon Bleu
- Oryginalny tytuł: L?École de la Confiserie. Nougats, guimauves, rochers, pralines? 90 recettes emblématiques France et d?ailleurs
- Tłumacz: Sochacka Katarzyna
- Nr wydania: 1
- ISBN: 9788383530758
- EAN: 9788383530758
- Wymiary: 23x28 cm
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Mamy też: