Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze. Le Cordon Bleu
- Jedność
-
9788381447928
-
1 dzień + czas dostawy
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i...
69,15 zł
Opis
W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.
Odbiorcy:
- osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo
- wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych
- a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby
Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:
- zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
- wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
- dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
- zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa
Szczegóły - Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze. Le Cordon Bleu
- Tytuł: Szkoła piekarnictwa
- Wydawnictwo Jedność
- Oprawa: Twarda
- Rok wydania: 2024
- Ilość stron: 320
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788381447928
- Język: polski
- Podtytuł: 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze. Le Cordon Bleu
- Oryginalny tytuł: L?École de la Boulangerie. 80 pains et viennoiseries
- Tłumacz: Banach Magdalena
- Nr wydania: 1
- ISBN: 9788381447928
- EAN: 9788381447928
- Wymiary: 23x28 cm
- Powiązane tematy: Książka na ślub
Dane producenta
WYDAWNICTWO JEDNOŚĆ, ul. Jana Pawła II nr 4 skr. poczt. 84, 25-025 Kielce, Polska, dyrektor@jednosc.com.pl
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Popularne tematy:
Zaoszczędź na wyprzedaży >>
Cambridge Lower Secondary Science Workbook 9 with Digital Access (1 Year)
Diane Fellowes-Freeman
Mary Jones
Michael Smyth
57,02 zł
w magazynie