Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze. Le Cordon Bleu

W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i...
69,15
Opis

W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.

Odbiorcy:

  • osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo
  • wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych
  • a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:

  • zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu
  • wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami
  • dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami
  • zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa

Szczegóły - Szkoła piekarnictwa. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze. Le Cordon Bleu

  • Tytuł: Szkoła piekarnictwa
  • Wydawnictwo Jedność
  • Oprawa: Twarda
  • Rok wydania: 2024
  • Ilość stron: 320
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788381447928
  • Język: polski
  • Podtytuł: 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze. Le Cordon Bleu
  • Oryginalny tytuł: L?École de la Boulangerie. 80 pains et viennoiseries
  • Tłumacz: Banach Magdalena
  • Nr wydania: 1
  • ISBN: 9788381447928
  • EAN: 9788381447928
  • Wymiary: 23x28 cm

Dane producenta

WYDAWNICTWO JEDNOŚĆ, ul. Jana Pawła II nr 4 skr. poczt. 84, 25-025 Kielce, Polska, dyrektor@jednosc.com.pl

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Zaoszczędź na wyprzedaży >>

Bestsellery - Książki kucharskie

Nowości - Książki