Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne

Podręcznik skierowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej. Podręcznik prezentuje wiedzę niezbędną do opanowania umiejętności potrzebnych do założenia i prowadzenia...
68,43
Opis

Podręcznik skierowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej.

Podręcznik prezentuje wiedzę niezbędną do opanowania umiejętności potrzebnych do założenia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Zdjęcia oraz rysunki ułatwiają zrozumienie zgromadzonej w książce treści, szybkie kojarzenie informacji i zapamiętywanie ich. Natomiast Pytania i ćwiczenia do wykonania w praktyce stanowią wsparcie w przygotowaniu do prowadzenia własnej działalności gospodarczej. Dodatkowym atutem są liczne ciekawostki, które wzbogacają wiedzę ucznia i pozwalają mu lepiej orientować się w tematyce podręcznika.

FAQ

Sekcja Q&A

Jakie wydawnictwo opracowało tę książkę?
Podręcznik "Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne" został wydany przez Wydawnictwo Rea, WSiP.

 
Jak upewnić się, czy to ten podręcznik muszę kupić?
Od weryfikacji poprawności zakupu niezbędnej listy książek do szkoły dzielą Cię trzy kroki:
1. Zdobądź listę niezbędnych do kupienia podręczników w szkole.
2. Zwróć uwagę na tytuł, autora, wydawnictwo.
3. Upewnij się, że wymienione szczegóły znajdują się na karcie kupowanego produktu.

 
Przeczytaj o wydawnictwie opisywanego podręcznika:
Od 1945 roku, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne (WSiP) wydają wysokiej jakości materiały edukacyjne dla uczniów i nauczycieli w całej Polsce. Wydając 25 tysięcy tytułów z łącznym nakładem ponad 2 mld egzemplarzy, WSiP jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych wydawnictw w Polsce. Specjalizuje się w wydawaniu wielu typów materiałów, takich jak podręczniki, poradniki, kursy i repetytoria. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne rozwijają też nowoczesne platformy edukacyjne, jak WSiPnet, oferujące e-podręczniki, oraz prowadzi Klub Nauczyciela.
 
W którym roku został wydany podręcznik?
Ten podręcznik został opublikowany w 2014 roku. Od lat jest cenionym źródłem wiedzy i narzędziem dla wielu uczniów. Przez ten okres pozyskał duże zaufanie nauczycieli, co potwierdza jego wartość edukacyjną.

 
W jakiej oprawie jest książka?
Podręcznik wydano w miękkiej okładce. Dzięki temu, że jest stosunkowo lekka, z łatwością można ją zapakować do szkolnej torby.

 
Co, obok podręczników, warto kupić na nowy rok szkolny?
Nie zapomnij o odpowiednich zeszytach! Na stronach internetowych szkół zazwyczaj można znaleźć informacje dotyczące dodatkowych wymagań odnośnie wyprawki dla poszczególnych klas. Na listach zazwyczaj znajdują się: przybory do pisania, mazaki, artykuły plastyczne i kreatywne. Plecak z motywem z ulubionej gry, piórnik z wizerunkiem ukochanego bohatera... W rok szkolny warto wejść z werwą i we własnym stylu. Dobrze dobrane artykuły szkolne mogą dostarczyć radości, a nawet zwiększyć pewność siebie. Odpowiednie artykuły kreatywne mogą dostarczyć inspiracji do pracy twórczej. Sprawdź produkty do szkoły, z którymi warto wejść w rok szkolny.

 
Czy jeśli pomylę się podczas kupowania to czy mogę wymienić lub zwrócić podręcznik?
Produkty nie podlegają wymianie, ale pamiętaj o tym, że nietrafiony podręcznik kupiony online możesz zwrócić, a w zamian zakupić odpowiedni. Chcesz wiedzieć więcej o tym, jak można zwracać podręczniki? Wszystkie informacje znajdziesz na tej stronie.

 

Szczegóły - Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne

  • Tytuł: Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia tom 3
  • Autorzy: Beata Sawicka, Hanna Górska-Warsewicz, Teresa Mik, Teresa Mikulska
  • MEN: 1/2014
  • Wydawnictwo WSiP
  • Rok wydania: 2014
  • Oprawa: Miękka
  • Ilość stron: 344
  • Format: 17.5x24.5cm
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788302147234
  • Język: polski
  • Podtytuł: technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz
  • ISBN: 9788302147234

Dane producenta

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A., Al. Jerozolimskie 96, 00-807 Warszawa, Polska, wsip@wsip.com.pl, tel. 22 422-30-01

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Zaoszczędź na wyprzedaży >>

Bestsellery - Podręczniki szkolne

Nowości - Książki