Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne
- WSiP
- 1/2014
-
9788302147234
-
48 godzin + czas dostawy
Podręcznik skierowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej.
Podręcznik prezentuje wiedzę niezbędną do opanowania umiejętności potrzebnych do założenia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Zdjęcia oraz rysunki ułatwiają zrozumienie zgromadzonej w książce treści, szybkie kojarzenie informacji i zapamiętywanie ich. Natomiast Pytania i ćwiczenia do wykonania w praktyce stanowią wsparcie w przygotowaniu do prowadzenia własnej działalności gospodarczej. Dodatkowym atutem są liczne ciekawostki, które wzbogacają wiedzę ucznia i pozwalają mu lepiej orientować się w tematyce podręcznika.
FAQ
Sekcja Q&A
1. Zdobądź listę niezbędnych do kupienia podręczników w szkole.
2. Zwróć uwagę na tytuł, autora, wydawnictwo.
3. Upewnij się, że wymienione szczegóły znajdują się na karcie kupowanego produktu.
Od 1945 roku, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne (WSiP) wydają wysokiej jakości materiały edukacyjne dla uczniów i nauczycieli w całej Polsce. Wydając 25 tysięcy tytułów z łącznym nakładem ponad 2 mld egzemplarzy, WSiP jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych wydawnictw w Polsce. Specjalizuje się w wydawaniu wielu typów materiałów, takich jak podręczniki, poradniki, kursy i repetytoria. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne rozwijają też nowoczesne platformy edukacyjne, jak WSiPnet, oferujące e-podręczniki, oraz prowadzi Klub Nauczyciela.
Szczegóły - Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne
- Tytuł: Działalność gospodarcza w gastronomii Podręcznik Gastronomia tom 3
- Autorzy: Beata Sawicka, Hanna Górska-Warsewicz, Teresa Mik, Teresa Mikulska
- MEN: 1/2014
- Wydawnictwo WSiP
- Rok wydania: 2014
- Oprawa: Miękka
- Ilość stron: 344
- Format: 17.5x24.5cm
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788302147234
- Język: polski
- Podtytuł: technik zywienia i usług gastronomicznych, kucharz
- ISBN: 9788302147234
Dane producenta
Recenzje
Recenzje
Inni Klienci kupili również
Popularne tematy: