Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak:...
62,82 * 65,80 zł
*cena detaliczna

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 59,96 zł

Opis

Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.15 (obecnie TG.16) (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).

Ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: działalność zakładów gastronomicznych, marketing i planowanie, promowanie i koszty usług gastronomicznych, wyposażenie potrzebne do obsługi gości, przygotowanie sali, przygotowanie pracowników do obsługi gości, podejmowanie gości w restauracji, metody obsługi gości, planowanie i organizowanie przyjęć okolicznościowych – przyjęć stojących i bufetowych, zasiadanych, mieszanych oraz bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych, zasady BHP w zakładzie gastronomicznym. Książkę uatrakcyjnia bogata szata graficzna.

FAQ

Rozwiewamy wątpliwości. Sprawdź sekcję Q&A

Jakie wydawnictwo opracowało tę książkę?
"Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych" wydało Wydawnictwo Rea, WSiP.

 
Jak się upewnić, czy to ten podręcznik muszę kupić?
Zweryfikuj wykaz książek w Twojej szkole w danym roku szkolnym. Zwróć szczególną uwagę na zgodność tytułu, autora lub autorów oraz wydawnictwa. Pamiętaj, że każda placówka może mieć inne wymagania dotyczące podręczników. Dlatego warto uzyskać informacje bezpośrednio od wychowawców bądź z listy podręczników szkolnych opublikowanych przez szkołę.

 
W którym roku został wydany ten podręcznik?
Ten podręcznik został wydany w 2018 roku. "Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych" od lat jest cenionym źródłem wiedzy i narzędziem dla wielu uczniów. Przez ten okres zdobył zaufanie nauczycieli, co potwierdza jego wartość edukacyjną.

 
Informacje o wydawnictwie tego podręcznika:
Od 1945 r., Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne (WSiP) wydają najwyższej jakości materiały edukacyjne dla nauczycieli i uczniów w Polsce. Wydając 25 tys. tytułów z całkowitym nakładem ponad 2 mld sztuk, Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne są jednym z najbardziej rozpoznawalnych wydawnictw w kraju. Wydawnictwo specjalizuje się w publikacji wielu typów materiałów, takich jak podręczniki, repetytoria, poradniki i kursy. WSiP rozwija też innowacyjne serwisy edukacyjne, jak WSiPnet, oferujące podręczniki w wersji elektronicznej, jak również prowadzi Klub Nauczyciela.
 
Jakiego rodzaju okładkę ma ten podręcznik?
Podręcznik ma miękkie wydanie okładki, co sprawia, że wygodnie korzysta się z niego nawet na szkolnym korytarzu.

 
Co, oprócz podręczników, warto kupić na nowy rok szkolny?
Na stronach www szkół zazwyczaj można znaleźć informacje dotyczące szczególnych wymagań a propos wyprawki dla poszczególnych klas. Na listach zazwyczaj znajdują się często: przybory do pisania, flamastry, artykuły plastyczne i kreatywne. Miej na uwadze zdobycie odpowiednich zeszytów. Plecak w ulubionym kolorze, piórnik z wizerunkiem ukochanego bohatera... W rok szkolny warto wejść z energią i we własnym stylu! Dedykowane artykuły szkolne mogą dostarczyć radości, a nawet zwiększyć nieco pewność siebie. Odpowiednie artykuły kreatywne mogą dostarczyć inspiracji do pracy twórczej. Sprawdź kolekcję do szkoły, z którą warto wejść w nowy rok szkolny.

 
Czy jeśli pomylę się podczas kupowania to mogę wymienić lub zwrócić podręcznik?
Nie wymieniamy produktów, ale musisz wiedzieć, że nietrafiony podręcznik kupiony online zawsze możesz zwrócić, a w zamian zakupić odpowiedni. Chcesz dowiedzieć się więcej o tym, jak można zwracać nietrafione zakupy? Wszystkie informacje znajdziesz na tej stronie.

 

Szczegóły - Obsługa klientów w gastronomii. Kwalifikacja T.15 (TG.16). Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych

  • Autorzy: Danuta Ławniczak, Renata Szajna
  • Wydawnictwo WSiP
  • Rok wydania: 2018
  • Oprawa: Miękka
  • Ilość stron: 408
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788302150418
  • Język: polski
  • Podtytuł: Szkoła ponadgimnazjalna
  • ISBN: 9788302150418

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również