Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje...
67,99 * 70,90 zł
*cena detaliczna

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 67,67 zł

Opis

Publikacja pomaga opanować praktyczne umiejętności w zakresie trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Każdy rozdział zawiera krótkie wprowadzenie, przypominające podstawowe wiadomości, i karty pracy z zadaniami i ćwiczeniami. Publikacja proponuje różnorodne ćwiczenia wzbogacone licznymi ilustracjami od zadań praktycznych, które uczeń ma wykonywać w czasie zajęć w szkolnej pracowni, poprzez uzupełniania tekstu, pytania otwarte i zamknięte, po propozycje projektów do realizowanie w trakcie wycieczek lub praktyk zawodowych. Książka kładzie nacisk na uważne wykonywanie zadań, zachęca ucznia do wnikliwej samooceny i skłania do wyciągania wniosków. Pracownia pomyślana jest jako podręcznik do praktycznej nauki zawodu, który ułatwi zastosowanie zdobytej na zajęciach teoretycznej wiedzy w praktyce. Publikacja może też stanowić cenny materiał powtórzeniowy dla osób przystępujących eksternistycznie do egzaminów.

FAQ

Sekcja FAQ

Jakie wydawnictwo opracowało ten podręcznik?
Podręcznik Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych został opublikowany przez Wydawnictwo WSiP.


Na podstawie czego powinnam lub powinienem wiedzieć, że to ten podręcznik muszę kupić?
Zweryfikuj dokładnie wykaz książek w Twojej szkole w danym roku szkolnym. Zwróć uwagę na tytuł, autora bądź autorów oraz wydawnictwo. Pamiętaj, że każda szkoła może mieć inne wymagania dotyczące podręczników. Dlatego warto jest uzyskać informacje bezpośrednio od nauczycieli bądź z wykazu podręczników szkolnych wywieszonych w szkole.


Przeczytaj o wydającym ten podręcznik szkolny:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne (WSiP) to jedno z najdłużej działających wydawnictw na terenie Polski, które zaczynało swoją działalność w 1945 r. Od momentu publikacji pierwszego podręcznika, wydano ponad 25 tysięcy tytułów, z łącznym nakładem przekraczającym 2 000 000 000 książek. Aktualnie WSiP specjalizuje się w wydawaniu materiałów edukacyjnych, takich jak poradniki, kursy, repetytoria i podręczniki, z udziałem cenionych ekspertów, naukowców i metodyków. Oprócz tradycyjnych wydań ma w ofercie również serwis internetowy WSiPnet z e-podręcznikami, a także Klub Nauczyciela.

W jaką okładkę oprawiony jest podręcznik?
Publikacja jest w miękkiej oprawie. Lekkie wydanie sprawia, że wychodząc do szkoły bez przeszkód można ją wrzucić do szkolnej torby lub plecaka.


Jaka jest data wydania podręcznika "Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych"?
Ta pozycja została opublikowana w 2017. Od wielu lat jest uznanym źródłem wiedzy i narzędziem dla wielu szkół. Przez lata pozyskał zaufanie nauczycieli, co potwierdza jego wartość edukacyjną.


W co jeszcze, poza podręcznikami, warto zaopatrzyć ucznia?
Na stronach internetowych szkół zazwyczaj można znaleźć informacje dotyczące dodatkowych wymagań odnośnie wyprawki dla poszczególnych klas. Na listach zazwyczaj znajdują się często: długopisy, ołówki, flamastry, artykuły plastyczne i kreatywne. Miej na uwadze nabycie odpowiednich zeszytów. Pamiętaj, że uczniowi otoczonemu przedmiotami, które mu się podobają, np. piórnik z ulubionym bohaterem czy plecak w ulubionym kolorze, będzie w szkole raźniej. Sprawdź, jakie produkty do szkoły polecamy w Bee.pl. Mamy tak imponujący wybór, że na pewno znajdziesz coś inspirującego.


Czy w razie pomyłki podczas zakupów mogę wymienić lub zwrócić podręcznik?
Produkty nie podlegają wymianie, ale pamiętaj o tym, że nietrafiony podręcznik kupiony online możesz zwrócić, i w zamian zamówić ten właściwy. Chcesz dowiedzieć się więcej o tym, jak zwracać produkty? Wszystkie informacje znajdziesz tutaj.


Szczegóły - Pracownia organizacji żywienia. Kwalifikacja T.15. Technik żywienia i usług gastronomicznych

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Odkryj radość z ogrodnictwa >>