Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i...
47,10 * 47,90 zł
*cena detaliczna

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 44,96 zł

Opis

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).

Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.

Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.

FAQ

Sprawdź sekcję Q&A

Jakie wydawnictwo opracowało tę książkę?
Ten szkolny niezbędnik Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik został opracowany przez Wydawnictwo WSiP.


Jak zweryfikować, czy to ten podręcznik muszę kupić?
Zweryfikuj dokładnie wykaz książek obowiązujących w Twojej szkole w bieżącym roku szkolnym. Zwróć szczególną uwagę na tytuł, autora/autorów oraz wydawnictwo. Pamiętaj, że każda szkoła może mieć inne wymagania dotyczące wykazu podręczników. Z tego powodu warto jest uzyskać informacje bezpośrednio od nauczycieli lub z wykazu podręczników szkolnych przesłanych przez szkołę.


W jaką okładkę oprawiony jest podręcznik?
Podręcznik wydano w miękkiej oprawie. Dzięki temu, że jest lekka, z łatwością można ją wrzucić do szkolnego plecaka.


Informacje o wydającym opisywany podręcznik:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, z ponad 70-letnim doświadczeniem, to uznany podmiot na polskim rynku podręczników. Zaczynając od publikacji pierwszego podręcznika w 1945 r., WSiP wydało gigantyczną liczbę materiałów edukacyjnychwe współpracy z doświadczonymi ekspertami i naukowcami. Oferta wydawnictwa zawiera różne cykle podręczników, poradniki, kursy i repetytoria, jak również innowacyjne platformy edukacyjne, takie jak WSiPnet. Ponadto, WSiP prowadzi Klub Nauczyciela, oferując dedykowane wsparcie dla profesjonalistów w dziedzinie edukacji.

Jaka jest data wydania "Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik"?
Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik został wydany w 2021 roku. "Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik" od wielu lat jest cenioną kopalnią wiedzy i narzędziem dla wielu uczących się. Przez ten okres pozyskał duże zaufanie nauczycieli, co świadczy o jego wartości edukacyjnej.


Co powinien posiadać uczeń oprócz wymaganych podręczników?
Na stronach www szkół często można znaleźć informacje dotyczące szczególnych wymagań odnośnie wyprawki dla poszczególnych klas. Na listach zazwyczaj znajdują się: przybory do pisania, kredki, artykuły plastyczne i kreatywne. Pamiętaj o zdobyciu zeszytów! Plecak w ulubionym kolorze, piórnik z wizerunkiem ukochanego bohatera... W rok szkolny warto wejść z dobrą energią i we własnym stylu! Dobrze dobrane artykuły wyprawkowe mogą dostarczyć radości, a wręcz dodać nieco pewności siebie. Odpowiednie artykuły kreatywne mogą dostarczyć inspiracji do pracy twórczej. Sprawdź kolekcję do szkoły, z którą warto rozpocząć rok szkolny.


Czy mogę zwrócić lub wymienić kupiony u Was podręcznik?
Produkty nie podlegają wymianie, ale pamiętaj o tym, że przy zakupie online możesz zwrócić, a w zamian zamówić ten właściwy. Chcesz wiedzieć więcej o tym, jak można zwracać podręczniki? Komplet informacji znajdziesz na tej stronie.


Szczegóły - Organizacja produkcji gastronomicznej. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15. Podręcznik

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również




Odkryj radość z ogrodnictwa >>