Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik obejmuje m.in. tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów obsługi gości, przygotowania...
56,16

Produkt niedostępny

Dodaj do schowka

najniższa cena z 30 dni: 56,16 zł

Opis

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.

Podręcznik obejmuje m.in. tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej, przebiegu obsługi gości w restauracji, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, szkoleń i konferencji, przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych. Ilustracje i zdjęcia pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne – sprawdzić jej poziom.

Szczegóły - Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe

  • Autorzy: Renata Szajna, Danuta Ławnicza
  • MEN: 33/2015
  • Wydawnictwo Rea
  • Rok wydania: 2020
  • Oprawa: Miękka
  • Ilość stron: 504
  • Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
  • Model: 9788302150395
  • Język: polski
  • Podtytuł: Kwalifikacja T.15.3. Technikum
  • ISBN: 9788302150395

Recenzje

Podziel się swoją opinią

Oceń produkt

Inni Klienci kupili również