Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
- Rea
- 33/2015
-
9788302150395
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Podręcznik obejmuje m.in. tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów obsługi gości, przygotowania...
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Podręcznik obejmuje m.in. tematy dotyczące działalności usługowej zakładów gastronomicznych, marketingu, zasad kalkulacji rozliczania usług gastronomicznych, systemów obsługi gości, przygotowania sali restauracyjnej, przebiegu obsługi gości w restauracji, organizowania okolicznościowych przyjęć stojących, zasiadanych, mieszanych, szkoleń i konferencji, przyjęć dyplomatycznych, usług cateringowych. Ilustracje i zdjęcia pomogą uczniowi przyswoić wiedzę, a pytania kontrolne – sprawdzić jej poziom.
Szczegóły - Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne i ponadpodstawowe
- Autorzy: Renata Szajna, Danuta Ławnicza
- MEN: 33/2015
- Wydawnictwo Rea
- Rok wydania: 2020
- Oprawa: Miękka
- Ilość stron: 504
- Stan: nowy, pełnowartościowy produkt
- Model: 9788302150395
- Język: polski
- Podtytuł: Kwalifikacja T.15.3. Technikum
- ISBN: 9788302150395
- Powiązane tematy: Księgarnia Ełk